NeCap Pallets & Kisten verlengt sponsorcontract Schelphorst competitie

(Uitreiking van de eerste beker in de NeCap-Schelphorst competitie in 2010)

Half maart is bekend geworden dat NeCap Pallets & Kisten ook dit jaar de Schelphorst competitie van Stichting Meertour zal sponsoren. Inmiddels is het contract getekend en zal de competitie wederom verdergaan onder de naam NeCap-Schelphorst competitie.

De trainingswedstrijden op het Schelphorst terrein in Wieringerwerf werden in 1989 voor het eerst verreden. De eerste tien jaar op de zogenaamde kleine omloop en vanaf 1999 op de grote ronde. NeCap Pallets & Kisten is het middelpunt van het Schelphorst terrein en al meer dan tien jaar sponsor van de Schelphorst competitie. In 2010 werden zij hoofdsponsor en werd de naam van de competitie omgedoopt tot de NeCap-Schelphorst competitie.

De trainingswedstrijden van de NeCap-Schelphorst competitie worden van 28 maart tot en met 9 mei wekelijks op zaterdagavond om 17:30 verreden. Op zaterdag 4 april zal er geen trainingsrit plaatsvinden vanwege het paasweekend. Deelname aan de NeCap-Schelphorst competitie kost 3 euro per keer. Om mee te kunnen doen heb je tenminste een basislicentie van de KNWU nodig, die kan je al voor 8 euro aanschaffen via deze website.

-

Volg ons ook op

Ook interessant?