Headline

Eindzege voor Nieuwkoop na spetterend slot in Wieringerwerf

MEERTOUR 2019

Inschrijven

De Meertour is een uniek evenement voor wielrenners met een Amateur of Sportklasse licentie. De meerdaagse koers wordt verreden van donderdag 21 mei tot en met zondag 24 mei 2020. Wij zorgen weer voor een aantrekkelijk programma met onder andere individuele tijdritten, 2 etappes en 2 criteriums.

Aan de Meertour laten wij renners deelnemen in ploegverband (4 renners per ploeg). De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar en renners die in het seizoen zijn begonnen met een elite licentie kunnen niet worden toegelaten.

Het zal vanaf begin 2020 mogelijk zijn om je in te schrijven voor deze editie.

Procedure

  • De aanmelding dient uiterlijk 30 april 2020 (onder voorbehoud) te hebben plaatsgevonden.
  • Per ingeschreven ploeg vragen wij u op dag 1 en dag 2 een verkeersregelaar te leveren.
  • De totale kosten per ploeg zijn EUR 300,-. Na inschrijving dient de ploeg een borgsom ad EUR 100,- te betalen. Deze borgsom vervalt op 30 april 2019 (onder voorbehoud). Het resterende bedrag wordt na 30 april gefactureerd en naar de ploegleider verstuurd.
  • De ploegen worden gerangschikt op volgorde van binnenkomst.
  • Indien er zich nog ploegen melden, nadat het maximum aantal van 35 ploegen is bereikt dan komen ze in volgorde van aanmelding op een reservelijst te staan. Ze krijgen alsnog een uitnodiging op het moment dat één van de ingeschreven 35 ploegen zich terugtrekt.
  • Er worden maximaal 2 ploegen van 4 renners toegestaan per sponsor/vereniging waarbij geldt dat in dat geval de kleding duidelijk te onderscheiden moet zijn, zulks na accorderen van de organisatie.
  • Reageer tijdig indien u verzekerd wilt zijn van deelname! De ervaring leert dat er van jaar tot jaar meer belangstelling voor de Meertour bestaat, ook van buiten de provincie!

Blijf op de hoogte

© 2015 Meertour - All rights reserved