Miss Meertour 2017 presenteert zich!

Ik ben Lori Weber, 19 jaar, en woonachtig in Wieringerwerf. Ik  studeer aan de Stenden Hogeschool te Leeuwarden voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Op dit moment volg ik mijn minor forensisch werken in het derde jaar van de opleiding. Daarnaast werk ik bij de supermarktketen Deen in Wieringerwerf als verkoopmedewerkster bij de bloemenbalie.

Sporten is mijn passie, al vanaf mijn 7e ben ik wekelijks in de turnhal te vinden. Ik vind het belangrijk om goed in mijn vel te zitten en sporten is daar een belangrijk onderdeel van. De Meertour die elk jaar in onze omgeving wordt georganiseerd sluit daar dus goed bij aan! Een tijdje geleden werd aan mij gevraagd om dit jaar als Miss Meertour de wielerwedstrijd te volgen. Het lijkt mij een leuke ervaring en ik kijk er naar uit om er vier gezellige dagen van te maken!

 

-

Volg ons ook op

Ook interessant?