Inschrijving Meertour 2020 geopend

Op dinsdag 28 januari is de inschrijving voor de 34ste Meertour geopend. Het bestuur heeft alles weer in werking gezet om ook in 2020 weer een mooi fietsevenement te organiseren voor zowel wedstrijdfietsers, recreanten en kinderen. Zoals eerder aangekondigd zullen we dit jaar een aantal wijzigingen doorvoeren, onder andere in het programma.

Deelnemers
Deelnemen aan de Meertour kon tot vorig jaar alleen in ploegverband. Gezien de spreiding van renners bij diverse clubs en teams hebben besloten om de wedstrijd ook open te stellen voor individuele renners. Met andere woorden; als eenling kun je nu gewoon meedoen aan de wedstrijd. De ploegentijdrit komt daarmee ook te vervallen en wordt ingeruild voor de welbekende proloog. Inschrijven per ploeg is nog steeds mogelijk, waarbij geen maximum aantal ploeggenoten geldt. Een ploegenklassement wordt opgesteld aan de hand van de beste drie renners in het klassement.

Programma
Enorm trots zijn wij dat ook dit jaar weer een meerdaags programma kan worden aangeboden met meerdere ritten in lijn, tijdritten en een afsluitend criterium. Nieuw dit jaar: het aantal wedstrijddagen hebben we ingekort van 4 naar 3. De Meertour wordt dit jaar dus verreden van donderdag 21 mei t/m zaterdag 23 mei. Daarmee vervallen de tijdrit en het criterium op zondag in Wieringerwerf. Daarvoor in de plaats komt een nieuwe tijdrit op de zaterdag rondom Middenmeer waarna wordt afgesloten met het (klinker)criterium in Middenmeer.

Vrijwilligers
De voorgaande edities werd bij elke inschrijving van een ploeg gevraagd om het aanleveren van vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn nog steeds van grote noodzaak om ons evenement te kunnen organiseren. Dat er nu ook een individuele inschrijving mogelijk is, neemt niet weg dat we ontzettend graag bij elke inschrijving een aanmelding van een vrijwilliger willen zien. Als je een vrijwilliger aanlevert (of je nou individueel of per ploeg inschrijft) levert dit 15,- korting op van het inschrijfgeld van 75,- per renner. Bij het inschrijfformulier kan je aangeven of je een vrijwilliger zal meenemen of niet.

Vragen?
Die kan je stellen aan onze voorzitter Dave (dave@stmeertour.com) of wedstrijdsecretariaat Alexandra (alexandra@stmeertour.com).

Nu wil ik inschrijven!
Graag zelfs. Meer lezen over de voorwaarden voor het inschrijven? Deze vind je hier.

Of ga direct naar:
Inschrijven voor individuele renners
Inschrijven voor een ploeg

 

-

Volg ons ook op

Ook interessant?