Headline

RUUD SLAGTER WINT MEERTOUR 2018 VOOR JORIS BLOKKER

Op de laatste dag van de Meertour krijgen regionale fietsers de kans om zich te onderscheiden in een Funklasse wedstrijd. Direct na de finish van de individuele tijdrit wordt het criteriumparcours in Wieringerwerf opgebouwd en zal de Funklasse wedstrijd worden gestart. Alle finalisten winnen consumptiebonnen voor Café bij de Buren en ook Beuker Bike Centre en Salomo Bikes stellen prijzen beschikbaar. Hoe de wedstrijd in zijn werk gaat lees je hieronder!

De Funklasse race zal, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, worden gestart met een afvalrace in kleine groepen. Het criterium heeft een afstand van 1800 meter en elke groep zal 1 ronde rijden waarbij de eerste twee renners die de finish passeren door zullen gaan naar de finale. Na deze afvalraces zullen de finalisten 6 ronden (10,8 kilometer) rijden waarna de eerste drie finishers gehuldigd zullen worden.

Deelname is gratis en open voor dames & heren, met of zonder basislidmaatschap. De renners worden om 13:00 verwacht bij het parcours (Brinkweg, Wieringerwerf)

Aanmelden kan via het formulier bij “Inschrijven”. Voor een gestroomlijnde organisatie willen we vragen om van te voren in te schrijven zodat we op de dag zelf alles al gepland kunnen hebben.

ROUTEBESCHRIJVING
0.0 START Brinkweg t.h.v. de HEMA
0.1 RA Loggersplein
0.2 RD Ir. Ovingestraat
0.3 RA Pr. Margrietstraat
0.6 LA Sternstraat
0.9 2de RA Granpré Molièrestraat (tegengestelde rijrichting)
1.4 RA Terpstraat
1.5 RA Brinkweg
1.8 1e Finishpassage

Schrijf je hier in voor de Funklasse race. Deelname is gratis en open voor dames en heren vanaf 16 jaar.

NRNAAM
 1Koos Venema
 2Marcel Vijselaar
 3Wesley Boer
 4Peter Schoen
 5Romeo de Jong
 6Michel Wolthuis
 7Niels Laan
 8Menno Bakker
 9Ron Scholten
 10Gerben Konijn
 11Jolanda Konijn
 12Gerard Wit
 13Jasper Weel
 14Bas Stam
 15Stefan Brander

De prijzen worden beschikbaar gesteld door Beukers Bike Centre uit Petten en Salomo Bikes uit Medemblik. De renners zullen een aantal accessoires krijgen zoals een bidon en sportvoeding. De top-3 kan ook rekenen op een bokaal van De Boeier Sportprijzen uit Wieringerwerf.

Elke finalist ontvangt een aantal consumpties die in te leveren zijn om zondag 13 mei bij Café bij de Buren.


Blijf op de hoogte

© 2015 Meertour - All rights reserved