Funklasse race in Wieringerwerf

Op de laatste dag van de Meertour krijgen regionale fietsers de kans om zich te onderscheiden in een Funklasse wedstrijd. Direct na de finish van de individuele tijdrit wordt het criteriumparcours in Wieringerwerf opgebouwd en zal de Funklasse wedstrijd worden gestart. Alle finalisten winnen consumptiebonnen voor Café bij de Buren en ook Beuker Bike Centre en Salomo Bikes stellen prijzen beschikbaar.
Hoe de wedstrijd in zijn werk gaat lees je hieronder!

De Funklasse race zal, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, worden gestart met een afvalrace in kleine groepen. Het criterium heeft een afstand van 1800 meter en elke groep zal 1 ronde rijden waarbij de eerste twee renners die de finish passeren door zullen gaan naar de finale. Na deze afvalraces zullen de finalisten 6/8 ronden rijden waarna de eerste drie finishers gehuldigd zullen worden.

Deelname is gratis en open voor dames & heren vanaf 16 jaar, met of zonder basislidmaatschap. De renners worden om 13:00 verwacht bij het parcours (Brinkweg, Wieringerwerf)

Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Voor een gestroomlijnde organisatie willen we vragen om van te voren in te schrijven zodat we op de dag zelf alles al gepland kunnen hebben.

Zie ook onze pagina over de Funklasse wedstrijd.

[contact-form-7 id=”2201″ title=”Funklasse”]

-

Volg ons ook op

Ook interessant?