Headline

GIJS NIEUWKOOP WINT 31STE MEERTOUR

Internetbureau iDOTMEDIA
Necap logo
Rabobank

De Meertour is een vierdaags wielerevenement voor amateurs en sportklasserenners. De wielerkoers is een must voor elke zich respecterende amateurwielerploeg, want het niveau van de Meertour is al jaren hoog en dus voor renners zeer aantrekkelijk.

MEERTOUR 2017

Inschrijven

Namens de Stichting Meertour nodig ik u bij deze uit om in te schrijven voor de 31ste Meertour, die verreden zal worden van donderdag 25 mei tot en met zondag 28 mei 2017. Wij presenteren u weer een aantrekkelijk programma, dat alle aspecten van de wielersport omvat (individuele tijdritten, 2 etappes en criteriums).

Aan de Meertour 2017 kunnen renners deelnemen in ploegverband (4 renners per ploeg) met een KNWU Amateur- en Sportklasse licenties deelnemen. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar.

Procedure

  • De aanmelding dient uiterlijk 24 april 2017 te hebben plaatsgevonden.
  • Per ingeschreven ploeg dient u op dag 1 en dag 2 een verkeersregelaar te leveren. Indien deze niet worden opgegeven is de aanmelding nog niet afgerond.
  • De totale kosten per ploeg zijn EUR 300,-. Na inschrijving dient de ploeg een borgsom ad EUR 100,- te betalen. Deze borgsom vervalt op 24 april 2017. Het resterende bedrag wordt na 24 april gefactureerd en naar de ploegleider verstuurd.
  • De ploegen worden gerangschikt op volgorde van binnenkomst.
  • Indien er zich nog ploegen melden, nadat het maximum aantal van 35 ploegen is bereikt dan komen ze in volgorde van aanmelding op een reservelijst te staan. Ze krijgen alsnog een uitnodiging op het moment dat één van de ingeschreven 35 ploegen zich terugtrekt.
  • Er worden maximaal 2 ploegen van 4 renners toegestaan per sponsor/vereniging waarbij geldt dat in dat geval de kleding duidelijk te onderscheiden moet zijn, zulks na accorderen van de organisatie.
  • Reageer tijdig indien u verzekerd wilt zijn van deelname! De ervaring leert dat er van jaar tot jaar meer belangstelling voor de Meertour bestaat, ook van buiten de provincie!

Blijf op de hoogte

© 2015 Meertour - All rights reserved