Programma NeCap Schelphorst competitie 2019 bekend

Op 2 maart is de start van de NeCap Schelphorst competitie in Wieringerwerf. De wekelijks op zaterdag georganiseerde wielerwedstrijd is al jarenlang een opwarmer voor de Meertour die dit jaar op 30 mei begint. Dit jaar kunnen de renners wederom rekenen op 8 wedstrijden bij het terrein van sponsor NeCap Pallets & Kisten.

Wekelijks zijn er punten te behalen voor het eindklassement en kan de leider van het klassement rekenen op een leiderstrui van Bioracer en eervolle vermelding. Eindwinnaar van vorig jaar Joris Blokker werd destijds gehuldigd tijdens de feestelijke prijsuitreiking van de Meertour in Wieringerwerf. Dat er een nieuwe eindwinnaar komt is zeker aangezien Blokker er een jaartje tussenuit is. In 2019 hoopt de organisatie wederom een grote groep wielrenners naar het industrieterrein in Wieringerwerf te trekken. Het brede parcours biedt voldoende ruimte voor een groot peloton en is daarom in trek bij renners om zich in vorm te rijden richting de belangrijkste wedstrijden.

Deelname aan de wedstrijd is toegankelijk voor renners met een basislicentie vanaf 16 jaar en kost 3,- euro per rit. Aanvang van de wedstrijd is 17:30 en bevat de volgende data: 2/3, 9/3, 16/3, 23/3, 30/3, 6/4, 13/4 en 20/4.

SPONSOR

Volg ons ook op

Ook interessant?