Prijzenpakket voor vrijwilligers Meertour

Over enkele weken is de aanvang van de 31ste Meertour. Zoals elk jaar zijn wij gebaat bij de hulp van een grote groep vrijwilligers. Ook dit jaar doen wij een oproep maar bieden we daarnaast ook een prijzenpakket aan die onder de vrijwilligers wordt verloot!

Zoals bekend wordt de Meertour georganiseerd van donderdag 25 mei tot en met zondag 28 mei. De verkeersregelaars worden opgeleid door middel van een online cursus die geheel op onze kosten is. De belangrijkste taken van een vrijwilliger tijdens de Meertour is het afzetten van het parcours en na het passeren van de karavaan de weg weer openstellen.

Samen met de (lokale) sponsoren Keuken Kampioen, Camping Land uit Zee, Fashion and Shoes – Quinten, Dames en Heren mode – Quinten, Kolkman Tweewielers en Hairstudio Hip wordt een prijzenpakket aangeboden. Op deze manier wilt de organisatie iets terug doen voor het werk van de vrijwilligers. Het betreft de volgende prijzen:

Korting t.w.v. EUR 1.000,-  namens Keuken Kampioen te Zaandam
Cadeaubon t.w.v. EUR 30,- namens Camping Land uit Zee in Wieringerwerf
Cadeaubon t.w.v. EUR 20,- namens Fashion and Shoes – Quinten in Wieringerwerf
Cadeaubon t.w.v. EUR 20,- namens Dames en Heren mode – Quinten in Wieringerwerf
Cadeaubon t.w.v. EUR 25,- namens Kolkman Tweewielers in Zijdewind
Cadeaubon t.w.v. EUR 10,- namens Hairstudio Hip in Wieringerwerf (+ 2x EUR 15,- voor extra klanten)

Aanmelden kan via onze site of door contact op te nemen met verkeersregelaarsmeertour@outlook.com. Meer informatie over de winactie en het prijzenpakket is te vinden op Facebook.

-

Volg ons ook op

Ook interessant?