Overnachten bij sponsor Camping Land uit Zee

Camping Land uit Zee en Stichting Meertour gaan dit jaar het sponsorpakket uitbreiden en daardoor kunnen we een mooi extraatje aanbieden aan deelnemers van de Meertour. De camping die gevestigd is in Wieringerwerf biedt namelijk tegen een gereduceerd tarief 8 huisjes van 6 personen ter beschikking voor de 32ste editie van de Meertour. Deelnemers buiten de directe omgeving krijgen zo de kans om zich, voor een kleine vergoeding, op een centrale plek te stallen.

De camping opende in de zomer van 2017 officieel haar deuren en kende direct een ontzettend druk seizoen. Met creatieve ideeën is de camping een ware trekpleister geworden in de omgeving en  de toekomst ziet er dan ook zonnig uit. Naast de Oostenrijks gestijlde huisjes biedt de camping ook overnachtingen aan in creatieve objecten als tram, vliegtuig, boot, helikopter en bus. Overigens is Camping Land uit Zee geen onbekende van de stichting omdat zij vorig jaar al meededen met de winactie voor de vrijwilligers waarbij een overnachting te winnen was.

Een 6-persoons huisje kost voor Meertour deelnemers EUR 190,- voor 3 nachten (donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei) inclusief schoonmaakkosten. Via het inschrijfformulier kan je bij opmerkingen aangeven als je een huisje wilt huren. Sta je al ingeschreven stuur dan een mail naar alexandra@stmeertour.com.

De volgende faciliteiten zijn aanwezig:
Keuken
Badkamer met toilet en douche
Zithoek
Televisie
Vloerverwarming
6 bedden 1 2 persoon boven 4 x 1 persoon
Wifi

Het adres van de camping is:
Oomkeesweg  12a
1771 ME Wieringerwerf

 

 

-

Volg ons ook op

Ook interessant?