Nog 12 dagen om aan te melden!

De Meertour komt snel dichterbij en de inschrijving voor ploegen is nog 12 dagen open. Met een groot aandeel van ploegen buiten Noord-Holland kunnen we weer rekenen op een divers peloton. Aan de andere kant is het jammer om te zien dat veel ploegen uit de regio nog niet zijn aangemeld. Hopelijk zien we HRTC DOK, West-Frisia en HRTC Hoorn alsnog met een ploeg aan de start.

Goed nieuws is er ook want de inschrijving van Squadra Prospero, Klein Keppel en de wielerploeg van de Nationale Politie Sport Bond (NPSB) is bevestigd. De NPSB komt zelfs met twee teams en overnachten bij sponsor Camping Land uit Zee, net als Squadra Prospero. De ploeg van Klein Keppel komt dit jaar met 4 renners. De altijd aanvallend koersende raakt steeds beter in vorm dankzij de trainingswedstrijden van de NeCap-Schelphorst competitie waar met name Mike Tesselaar mooie ereplaatsen behaalde.

Het deelnemersaantal komt daardoor op dit moment op 16 ploegen. Dit zit nog ruim onder het beoogde aantal van 30 ploegen. Zoals gezegd hopen we op meerdere inschrijvingen de laatste dagen. Het inschrijfformulier is hieronder te vinden. Schroom niet om je ploeg aan te melden! Moeite met het vinden van vrijwilligers? Wij helpen je graag! Tevens zijn er twee individuele renners die een ploeg zoeken. Laat het ons dus weten als je een renner zoekt op je ploeg aan te vullen.

[contact-form-7 id=”1530″ title=”Inschrijven 2018″]

-

Volg ons ook op

Ook interessant?