Miss Meertour 2015: Annika Zoutman

Het is bij de RaboMeertour al jaren de traditie om de rondemiss al vroeg te presenteren. Ook dit jaar is de rondemiss met veel zorg uitgekozen door het bestuur van Stichting Meertour. De 19-jarige Annika uit Wieringerwerf zal dit jaar het stokje overnemen van Joni. De RaboMeertour rondemiss van 2015 zal zich in onderstaand stukje aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Annika Zoutman. Ik ben 19 jaar en ik woon bij mijn ouders thuis in Wieringerwerf. Dit jaar ben ik gevraagd als rondemiss voor de 29ste RaboMeertour.

Ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding verpleegkunde in Den Helder. Ook loop ik stage in het Gemini ziekenhuis. Naast mijn opleiding werk ik bij het Kruidvat in Wieringerwerf als verkoopmedewerkster. Daarnaast speel ik competitie basketbal bij B.V. Wiringherlant, wat met mijn 1.90m wel een sport is die bij mij past!

Verder vind ik het belangrijk om gezelligheid om me heen te hebben. Maar ook om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Mede daarom heb ik besloten om rondemiss te worden voor de RaboMeertour van 2015. Ik kijk er naar uit en hoop op een leuke ervaring.

Foto1

 

-

Volg ons ook op

Ook interessant?