Meertour start met ploegentijdrit

Met groot genoegen kunnen wij meedelen dat de Meertour in 2018 begint met een ploegentijdrit. Na jaren van afwezigheid zijn wij er in geslaagd om de ploegentijdrit te herintroduceren in ons programma. Hierdoor kunnen we met trots vertellen dat de Meertour de enigste (amateur)meerdaagse is in Nederland die met dit onderdeel start. De start van die Meertour begon traditioneel met een proloog over de Zuiderzeeweg richting Slootdorp van 3 kilometer. In 2018 stappen wij dus af van dit concept.

 

De ploegentijdrit zal plaatsvinden in Slootdorp net als de start van de etappe die op dezelfde dag wordt georganiseerd. Het gaat om een ronde van 7 kilometer met finish op de Brink in Slootdorp. De ploegentijdrit biedt de teams kans om direct volop in de prijzen te vallen en diverse leiderstruien te winnen. Na de ploegentijdrit zal de gele, witte en rode trui worden uitgereikt aan de winnende renners.

 

De presentatie van het parcours volgt op korte termijn en de regels omtrent de ploegentijdrit worden gedeeld via onze verschillende communicatiekanalen.

 

De Meertour wordt georganiseerd van 10 mei tot en met 13 mei. Inschrijven voor de Meertour kan via deze pagina.

-

Volg ons ook op

Ook interessant?