Laura Voogel is Miss Meertour 2016

Dit jaar zal Laura Voogel het stokje overnemen van Annika Zoutman als Miss Meertour van de 30ste RaboMeertour. Tijdens de presentatieavond op vrijdag 22 april in Van Der Valk Hotel Wieringermeer krijgt zij de sjerp officieel van Annika overhandigd. De 20-jarige Laura zal zichzelf in het volgende stukje kort voorstellen:

Hallo!

Mijn naam is Laura Voogel en ik ben 20 jaar. Ik woon thuis, samen met mijn moeder en broertje en daarnaast woon ik ook op kamers in Utrecht.

Ik zit nu in mijn eerste jaar van de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Naast mijn opleiding werk ik in het weekend bij Bakkerij Slijkerman met al mijn lieve en leuke collega’s. Mijn vrije tijd vul ik op met mijn vriend en ga ik graag leuke dingen doen. Op zaterdagavond ben ik vaak, samen met mijn vrienden, te vinden in Café Bij De Buren.

Gezelligheid vind ik dus erg belangrijk en ik ben altijd in voor nieuwe dingen. Daarom heb ik deze kans ook met beide handen aangepakt. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Allemaal veel succes gewenst voor de RaboMeertour van 2016!

-

Volg ons ook op

Ook interessant?