Inschrijving 2019 geopend

Van 30 mei tot en met 2 juni zal de Meertour alweer voor de 33ste keer worden georganiseerd. Wij zijn verheugd dat het weer is gelukt om de vergunningen binnen te krijgen zodat er een vierdaags programma kan worden gepresenteerd. Net als vorig jaar zal de Meertour beginnen met een ploegentijdrit over +/- 6 kilometer waarna 2 etappes, 2 criteriums en een individuele tijdrit zullen worden verreden.

De wedstrijd wordt verreden in ploegverband waarbij een mix mogelijk is van amateur en sportklasse licentiehouders. Tijdens het evenement zijn diverse leiderstruien te verdienen met als voornaamste prijs de gele leiderstrui van het A klassement. Voor een volledig overzicht van het programma kan je kijken op deze pagina: Programma. Houd er rekening mee dat de parcoursen nog onder voorbehoud zijn.

Voor in het inschrijfformulier ga je naar de volgende pagina: Inschrijven.


Meedoen aan de Meertour zorgt voor een onvergetelijke herinnering waarbij renners van het amateur niveau eindelijk kunnen koersen voor een klassement en een felbegeerde leiderstrui. Om te beleving nóg mooier te maken biedt de Meertour samen met Camping Land uit Zee een unieke deal aan waarbij volledige ploegen kunnen verblijven in Wieringerwerf. Meer informatie daarover wordt snel bekend gemaakt maar informeren kan altijd.

Van de voorzitter,
Dave Kanbier

SPONSOR

Volg ons ook op

Ook interessant?