ATB clinic voor jeugd start op 7 april

Samen met Sport Nu Westerland organiseert Stichting Meertour dit jaar een ATB Clinic voor basisschoolkinderen vanaf 6 jaar! Sport Nu Westerland is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van clinics en vrijetijdsbesteding. Samen met Broer van der Tuin en Renate van der Laan zijn we er van overtuigd om een aantal fantastische dagen te organiseren voor de kids!

De clinic zal bestaan uit vijf zaterdagen vanaf 7 april waarbij de kinderen op een speelse manier met de fiets leren omgaan door behendigheid- en balansoefeningen, schakelen en remmen, klimmen en dalen en het aanleren van de juiste houding. Ook wordt de kinderen bijgebracht dat eten en drinken belangrijk is tijdens het sporten. Daarom vragen we de kinderen (en ouders) om zelf hun bidon en bijv. een banaan of krentenbol mee te nemen naar de aanvangslocatie.  Tijdens de clinic zal er een moment van rust zijn om dit te nuttigen en e.e.a. hierover te bespreken.

De clinic zal plaatsvinden in het Dijkgatbos in Wieringerwerf van 09:30 tot 10:45. De kinderen dienen om 09:15 aanwezig te zijn bij de parkeerplaats van het bos inclusief eigen fiets en helm. Ouders mogen ook helpen met de clinic als vrijwilliger (mits in bezit van een mountainbike en enige ervaring), zij kunnen zich opgeven via hetzelfde inschrijfformulier als de kids. Broer van Sport Nu Westerland zal om 09:00 met de vrijwilligers de dag doorspreken en eventuele attributen plaatsen.

De totale kosten voor de clinic zijn EUR 14,- en dienen voor 5 mei (de laatste clinic) te worden overgemaakt op de rekening van Stichting Meertour met vermelding van voor- en achternaam van het deelnemende kind. Ons rekening nummer is NL09 RABO 0370 4847 97.

Inschrijven kan via ons formulier en de gegevens worden gedeeld met Sport Nu Westerland zodat zij alle informatie hebben om een optimale clinic te organiseren.

[contact-form-7 id=”390″ title=”Inschrijven ATB”]

SPONSOR

Volg ons ook op

Ook interessant?