Als individu op zoek naar een ploeg voor de Meertour

Wij helpen graag individuele licentiehouders en teams die nog een ploegmaat missen aan elkaar te koppelen. Als ploeg kan je starten met 3 renners maar gezien de ploegentijdrit en de sterkte van het deelnemersveld is het natuurlijk prettiger om een volledig team aan de start te hebben staan.

Individuele licentiehouders die graag een keer mee zouden willen doen aan de Meertour kunnen de lege plekken bij een aantal van deze teams opvullen. Stuur je informatie naar ons door en wij kijken naar een passende oplossing! De enige voorwaarde tijdens de Meertour is dat je duidelijk herkenbaar bent als lid van van de ploeg waarmee je deelneemt (shirt/broek). Rijden in je eigen tenue is dus niet mogelijk in verband met ploegherkenning.

Wat moet je doen als individu? Stuur je naam, licentienummer, woonplaats en eventueel telefoonnummer naar alexandra@stmeertour.com. Wij kijken naar ploegen die niet volledig zijn.

Als je als ploeg nog niet volledig bent dan kan je dezelfde gegevens mailen naar alexandra@stmeertour.com. Wij zoeken een individuele licentiehouder voor jou!

-

Volg ons ook op

Ook interessant?