Headline

Eindzege voor Nieuwkoop na spetterend slot in Wieringerwerf

Inschrijven Meertour 2019

De Meertour is een uniek evenement voor wielrenners met een Amateur of Sportklasse licentie. De meerdaagse koers wordt verreden van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni 2019. Wij zorgen weer voor een aantrekkelijk programma met onder andere individuele tijdritten, 2 etappes en 2 criteriums.

Aan de Meertour laten wij renners deelnemen in ploegverband (4 renners per ploeg). De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar en renners die in het seizoen zijn begonnen met een elite licentie kunnen niet worden toegelaten.

De inschrijving is pas definitief wanneer:

– De factuur ad EUR 300,- is betaald, deze ontvang je na het invullen van onderstaand formulier.

– Er per ingeschreven team voor 2 dagen verkeersregelaars zijn aangeleverd. Dat betekent dat je of 1 persoon voor 2 dagen kunt aanmelden of 2 personen die elk 1 dag als verkeersregelaar zullen staan. Welke dagen (donderdag, vrijdag of zondag) dit zijn kan worden overlegd met de organisatie. Heb je nog geen vrijwilligers? Meld je dan wel gewoon aan en laat dit even weten in het formulier.

Bij het verzenden van dit formulier geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens. De gegevens worden alleen gebruikt voor het registreren van uw deelname en worden niet gedeeld met derden.

Let op: Wanneer het formulier niet wordt verzonden kunt u zich per mail aanmelden via alexandra@stmeertour.com

Naam ploeg (verplicht)


Aantal renners (verplicht)
3 renners4 renners


Naam contactpersoon (verplicht)


Emailadres contactpersoon (verplicht)


Emailadres verkeersregelaar 1 (verplicht)


Emailadres verkeersregelaar 2 (verplicht)


Opmerkingen


Blijf op de hoogte

© 2015 Meertour - All rights reserved