Headline

GIJS NIEUWKOOP WINT 31STE MEERTOUR

Internetbureau iDOTMEDIA
Necap logo
Rabobank

Jeugd

Naast de NeCap Schelphorstcompetitie en de Meertour organiseert Stichting Meertour ook verscheidene activiteiten voor de jeugd, zoals de ATB Clinic en de Dikke Banden Race. Alle informatie is te lezen onder het desbetreffende kopje op deze pagina. Ook kunt u hier de inschrijfformulieren terugvinden.

De Agriport Dikke Banden Race vindt plaats op zaterdag 27 mei en staat open voor leerlingen van groep 3 t/m groep 8 van de basisschool. Bij deelname aan deze race ontvangen de kinderen een rugzakje die tijdens de wedstrijd wordt gevuld met agrarische producten. Het groente en fruit is langs de route te vinden en worden beschikbaar gesteld door Agriport.

Bij doorkomst mag je bij elk stalletje één product pakken en in jouw tasje doen. Degene die als eerste met alle producten de finish passeert heeft gewonnen. Elke deelnemer krijgt drie prijzen: de verzamelde producten, het tasje en een medaille. De eerste drie per groep krijgen daarnaast ook een shirt met opdruk van Agriport.

Er wordt gestart in zes groepen:

Groep 1: meisjes groep 3 en 4
Groep 2: jongens groep 3 en 4
Groep 3: meisjes groep 5 en 6
Groep 4: jongens groep 5 en 6
Groep 5: meisjes groep 7 en 8
Groep 6: jongens groep 7 en 8

Datum:  Zaterdag 27 mei 2016
Locatie: Dr. Hoogkamerlaan in Middenmeer
Aanvang: 18:00. Om 17:30 moeten de kinderen zich melden op het grasveld
Deelname: Gratis

 

Inschrijfformulier

Volledige naam(verplicht)

E-mail adres(verplicht)

Adres

Postcode en plaats

Telefoonnummer

Geboortedatum

Jongen/Meisje
JongenMeisje

Groep (basisschool)

Opmerkingen

Ook dit jaar organiseert Stichting Meertour weer een MTB Clinic voor de jeugd!

Dit jaar wordt de clinic voortgezet in samenwerking met Cyclingteam Wieringermeer. Deze groep wielerliefhebbers heeft vooral als doel om de lokale jeugd enthousiast te krijgen voor het wielrennen, te beginnen met het mountainbiken.

Elke maandagavond om 19.00 wordt er vertrokken bij de Cultuurschuur Wieringermeer. Onze bestuursleden zullen de clinic assisteren en de kinderen zullen diverse oefeningen afwerken. Het leuke van deze ritten is dat er geen kosten aan verbonden zitten! Gezelligheid gaat boven alles en het is laagdrempelig.

Stichting Meertour zal de Dikke banden race en MTB demo middag tijdens de Meertour blijven organiseren. Dit staat gepland voor zaterdag 27/5 en zondag 28/5. Verdere info over deze twee volgt op onze Facebook pagina en website.

Wil je je aanmelden voor de maandagavond clinic? Reageer dan op ons bericht op Facebook of kijk op cyclingteamwieringermeer.wordpress.com.

Graag zien wij jullie natuurlijk allemaal weer en bezorgen we de kinderen een onvergetelijke herinnering!

Rabobank
Necap logo
Internetbureau iDOTMEDIA

Blijf op de hoogte

© 2015 Meertour - All rights reserved